Bez omáčky – Tipy a triky | Ako na kaloricky vyvážené jedlo?

////Bez omáčky – Tipy a triky | Ako na kaloricky vyvážené jedlo?

Náš hviezdny šéfkuchár, Martin Záhumenský, vám v novom diele Bez omáčky – Tipy a triky povie, ako si vyskladať dokonalý tanier s jedlom, ktorý bude obsahovať všetko, čo vaše telo potrebuje, teda dostatok všetkých živín vo vyváženom pomere. Zistite aj vy, čo odporúča kuchár s rokmi skúseností, ktorý už takýchto tanierov vyskladal tisíce.

Inšpirujte sa našimi receptami

Vyskúšajte si doma pripraviť niektoré z našich skvelých receptov. Začať môžete napríklad jedným z týchto troch.

2019-12-12T10:04:37+01:0011. decembra 2019|Naše videá, Tipy a triky šéfkuchára|

Prihlásenie do newslettra

Ak si želáte dostávať náš newsletter, zadajte, prosím, Vašu e-mailovú adresu. Prihlásením sa na odber newslettera súhlasíte Vyhlásením o spracovaní osobných údajov..

Používaním našich stránok vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. OK