array(5) {
  ["main_navigation"]=>
  string(15) "Main Navigation"
  ["top_navigation"]=>
  string(14) "Top Navigation"
  ["mobile_navigation"]=>
  string(17) "Mobile Navigation"
  ["404_pages"]=>
  string(16) "404 Useful Pages"
  ["sticky_navigation"]=>
  string(24) "Sticky Header Navigation"
}

Bez omáčky – Tipy a triky | Ako na kaloricky vyvážené jedlo?

Domov/Články/Naše videá/Tipy a triky šéfkuchára/Bez omáčky – Tipy a triky | Ako na kaloricky vyvážené jedlo?

Náš hviezdny šéfkuchár, Martin Záhumenský, vám v novom diele Bez omáčky – Tipy a triky povie, ako si vyskladať dokonalý tanier s jedlom, ktorý bude obsahovať všetko, čo vaše telo potrebuje, teda dostatok všetkých živín vo vyváženom pomere. Zistite aj vy, čo odporúča kuchár s rokmi skúseností, ktorý už takýchto tanierov vyskladal tisíce.

2020-07-28T13:39:37+02:0011. decembra 2019|Naše videá, Tipy a triky šéfkuchára|

Pozrite si naše videá

Na YouTube nájdete aj náš BILLA kanál, na ktorom vám prinášame zaujímavé témy, recepty a rozhovory so známymi osobnosťami. Naučte sa niečo nové, inšpirujte sa alebo len tak relaxujte pri videách, ktoré pre vás s radosťou pripravujeme.

Inšpirujte sa našimi receptami

Život je omnoho lepší s dobrým jedlom. V našom receptári BILLA Kulinárium sa môžete inšpirovať množstvom receptov. Na výber máte zo širokej ponuky chutných jedál. Zdravé, chutné, rýchle, bez mäsa, s mäsom, aj bez laktózy a lepku. Začať môžete aj týmito tromi:

Vždy sa u nás doma robili „Míša“ tvarohové rezy na plech. Niekoľko rokov späť som ale narazila na tento tvarohový zákusok. Je neopísateľne...

Kotlíková sezóna už skončila, ale guláš s hríbami je jedlo, ktoré presťahujeme z kotlíka do hrnca a zo záhrady do kuchyne ľahko a radi. Tento...

Keď raz dávno viedenský cukrársky učeň zastupoval svojho majstra a vymyslel pritom Sacherovu tortu, ani sa mu nesnívalo o tom, ako slávnou sa...

Go to Top