array(5) {
  ["main_navigation"]=>
  string(15) "Main Navigation"
  ["top_navigation"]=>
  string(14) "Top Navigation"
  ["mobile_navigation"]=>
  string(17) "Mobile Navigation"
  ["404_pages"]=>
  string(16) "404 Useful Pages"
  ["sticky_navigation"]=>
  string(24) "Sticky Header Navigation"
}

Bez omáčky – Tipy a triky | Ako sa dajú prírodnou cestou nahradiť chemické éčka?

Domov/Články/Naše videá/Tipy a triky šéfkuchára/Bez omáčky – Tipy a triky | Ako sa dajú prírodnou cestou nahradiť chemické éčka?

Chémia je chémia, príroda je príroda. Ak chcete žiť zdravšie, padne vám vhod vedieť od nášho vychýreného kuchára, Martina Záhumenského, ako sa dajú chemické éčka nahradiť tými prírodnými. Sledujte jeho šikovné ruky a odhaľte tipy a triky spolu s nami.

2020-07-28T13:45:58+02:0009. januára 2020|Naše videá, Tipy a triky šéfkuchára|

Pozrite si naše videá

Na YouTube nájdete aj náš BILLA kanál, na ktorom vám prinášame zaujímavé témy, recepty a rozhovory so známymi osobnosťami. Naučte sa niečo nové, inšpirujte sa alebo len tak relaxujte pri videách, ktoré pre vás s radosťou pripravujeme.

Inšpirujte sa našimi receptami

Život je omnoho lepší s dobrým jedlom. V našom receptári BILLA Kulinárium sa môžete inšpirovať množstvom receptov. Na výber máte zo širokej ponuky chutných jedál. Zdravé, chutné, rýchle, bez mäsa, s mäsom, aj bez laktózy a lepku. Začať môžete aj týmito tromi:

Obľúbeným a najznámejším jedlom na Slovensku je jednoznačne fazuľová polievka. Strukoviny na našom území patria k najstarším kultúrnym...

Myslíte, že recept na škótske vajce pochádza zo Škótska? Originálny recept je vraj z Indie. Tam sa mäsovým guliam so skrytým vajcom hovorí...

Ovsené sušienky sú plné dobrých vecí, ktoré potrebuje každé dieťa, aby sa mohlo v škole lepšie sústrediť. Upečte ich doma, po sladkosti...

Go to Top